PDA

View Full Version : Vidim da imam čast prvi postat :-)

TechCentar
28-09-2005, 14:50
Forum je odličan, ja se nadam da će biti i takva posječenost. Bravo za shopcentar. :)

TechCentar
28-09-2005, 14:53
Forum je odličan, ja se nadam da će biti i takva posječenost. Bravo za shopcentar. :)

ops, sad vidim da ipak nisam prvi, no svejedno čestitke na novom forumu

administrator
28-09-2005, 14:59
hvala, forum je nabavljen baš radi veće sigurnosti (nadam se da će tako i biti).

Naime davnih dana čak je i naš forum phpbb bio hacknut. Ovime naravno ne osporavamo kvalitetu phpbba koji je iskreno odličan doslovno u svemu.

Što se posjeta tiće i sadržaja nadamo se da ce se razviti stara komunikacija + novi korisnici.

Biti ce tu i moderatora s vremenom, besplatnih reklama itd. no ono bitno forum ce biti korisnicki orjetiran tj. Vama u sluzbu mi cemo samo biti ADMIN + naravno podrska kao i uvijek.

SKIN je nama osobno ok, no biti ce s vremenom promjena.

pozdrav,
S.H.O.P. CENTAR d.o.o.

kvarner
29-09-2005, 18:22
Tko je TechCentar? Prije sam to znao ali vise ne znam :mad:

Pohvala na vBulletinu, ali sam dao prijedlog pod "Stari forum" pa bi ga bilo dobro razmotriti

administrator
29-09-2005, 19:08
naime forum još uvijek nema look kako treba, no dobili smo par funkcija više tipa FAQ. Stari forum nećemo brisati nikako tj. ostati ce u arhivi.

pozdrav, SC

TechCentar
29-09-2005, 23:10
Tko je TechCentar? Prije sam to znao ali vise ne znam :mad:

Pohvala na vBulletinu, ali sam dao prijedlog pod "Stari forum" pa bi ga bilo dobro razmotriti

BrezaM je to bio :D

kvarner
30-09-2005, 00:43
i mislio sam, steta sto nije stari nick, sad moram pamtiti novi... :D

TechCentar
30-09-2005, 10:32
i mislio sam, steta sto nije stari nick, sad moram pamtiti novi... :D

Mjenjao sam domenu, pa eto i nick:)

Domix
30-09-2005, 12:17
Eh najbolje bi bilo da imamo svi ista imena.... :-D... + novi korisnici...

Super vam je ovaj forum, još malo kasnije promjenite izgled i SVE JE ZA 5. A za sadržaj eh to moramo ocijenjivati sebe :-D