PDA

View Full Version : Macromedia Dreamweaver FTP - slanje stranica na server

CROip.com
21-03-2007, 21:39
Radio sam web stranice u FrontPage-u i kod njegovog FTP-a sve je bilo OK. Ubaciš web adresu, password i lozinku i on u 5 minuta provjeri datoteke i mape na serveru i pošalje nove.
Prešao sam na Dreamweaver, ali njegov FTP sa sinkronizacijom gleda datoteke i mape na serveru oko pola sata, a uploada oko 20 minuta s istom brzinom kao i kod FrontPage-a. Prije sinkronizacije sam kliknio na Put, ali tada samo šalje sve datoteke i mape na server, znači i one koje su uploadane, tu ne obavlja sinkronizaciju.

Sad me zanima:
Kako narediti Dreamweaver da bude jednako brz kao i FrontPageu slanju stranice na server ili kakve postavke imate vi naređene u Dreamweaveru?

Zahvaljujem.

WebDoMene
26-03-2007, 01:08
Jesi probao odabrati sinkronizaciju ali samo novih datoteka u folderu?

CROip.com
26-03-2007, 21:38
Jesi probao odabrati sinkronizaciju ali samo novih datoteka u folderu?

Je li to Entire site ili Local site ili nešto drugo?
Zapravo, kako se to radi?

WebDoMene
27-03-2007, 08:37
Odaberi folder koji zelis updejtati. Klikni desnim misem na njega i odaberi "Synchronize". U meniju koji ti se otvori samo odaberi "Selected local files only" i klikni na ok. Sad pricekaj da DW nade koji su ti novi fajlovi pa ce u sljedecem prozoru pitatati da li da ih postavi online. TI klikni i to je to!

Stvarno je jednostavno....

CROip.com
27-03-2007, 18:53
Odaberi folder koji zelis updejtati. Klikni desnim misem na njega i odaberi "Synchronize". U meniju koji ti se otvori samo odaberi "Selected local files only" i klikni na ok. Sad pricekaj da DW nade koji su ti novi fajlovi pa ce u sljedecem prozoru pitatati da li da ih postavi online. TI klikni i to je to!

Stvarno je jednostavno....

Tako i radim. ;)

WebDoMene
27-03-2007, 22:01
I u cem je onda problem?

CROip.com
31-03-2007, 18:47
I u cem je onda problem?

Ne želim da na serveru gleda datoteke, nego da ih samo uploada (i to samo nove).