PDA

View Full Version : AdSense-Google

karmen
16-01-2006, 09:51
Nisam posve sigurna jesam li pogodila pravo mjesto na forumu sa sljedećom temom, ali ne znam gdje da postavim ovo pitanje. Da li netko ima kakva iskustva sa AdSense-Google, kakvo je vaše mišljenje i na koji način cijela stvar funkcionira?

Lockwarre
16-01-2006, 10:43
Meni su rekli da ne podržavaju Hrvatsku, dakle da još ne daju Hrvatima opciju AdSeanse-a! ...ne znam why, al eto tako mene su odbili.
BTW. imaju službu za korisnike na Hrvatskom jeziku ! ! ! :D

administrator
16-01-2006, 11:29
hrtop10 koja je naša domena ima Google AddSense i primljeni smo za manje os 72h.

Mi ga nemamo radi profita ali ako imate vrlo posječen sajt i dobro izložen Google AddSense tada možte zarađivati vrlo ljepu sumu novca.

Osnovni uvjeti su: završen sajt + engleska verzija, leglan sadržaj, dobro bi bilo da prije nego tražite dozvolu da ste upisani u dmoz katalog (ovo je i inače odlično).

I najvažnije pravilo nikada ali nikada ne klikajte na svoje oglase tj. oglase na Vašem sajtu.

pozdrav, SC

karmen
17-01-2006, 09:04
Evo o čemu se radi,
prijavu sam ispunila početkom mjeseca za dva dana stigla mi je sljedeća obavijest

….Your Google AdSense application has been approved. You can now activate
your account and start providing AdSense for search to your users in
minutes…

Na sajtu imam poddomenu koja je dosta posječena, prijevod na četri jezika i sve to…htjela bih AdSense imati ovdje, ali za probu u html osnovne domene ubacila sam kod koji mi daje «AdSense for search». Od tada-na računu koji mi je dodijeljen-ne vidim nikakve rezultate osim linkova koji su traženi preko «AdSense for search». Jesam li propustila neki korak ili mi je dozvoljeno samo korištenje google tražilice??? Kako kreirati kod «AdSense za sadržaj», radi li to google sam ili ….

Hvala na dosadašnjim odgovorima.

administrator
17-01-2006, 09:17
molimo Vas link da vidimo što ste postavili od AddS.

Bitno je da postavite oglas.

pozdrav, SC

karmen
17-01-2006, 09:28
http://www.webnemrac.com

kvarner
17-01-2006, 13:32
ne kuzim se pretjerano u google... ali komentar na jedan link:

u firefoxu jedino header ostaje u svojoj dimenziji, a sve ostalo se nepotrebno siri
http://www.webnemrac.com/uratci.htm

eto, dosta OT-a s moje strane :)

karmen
17-01-2006, 14:03
Hvala na upozorenju, u exploreru izgleda OK.

WebDoMene
04-02-2006, 23:38
Primljen sam u Google AdSense prije nesto vise od godinu dana. Stranice na kojima mi se vrte njihove reklame nisu nešto ultra super posjećene ali se s vremenom nakupi nešto lovice. Skupio sam nekih 250$ - dio od toga mi je već isplaćen. Bilo je to veliko iznenađenje kada sam dobio ček iz SADa. :D

Lockwarre
09-02-2006, 11:23
Bravo ti gore koji si postao iznad mene...

MENE ZANIMA KAKO DA UKINEM ACCOUNT !?

...jer sam nekaj "smrd.." tokom registracije prvog accounta, pa bih ga htio ponovno reg. a nemrem kad mi nedaju :(

LOL

kvarner
09-02-2006, 16:11
Posalji Guglu mail pa mozda upali ;)

Lockwarre
09-02-2006, 21:10
JEP, poslo sam im mail i deativirali su me ... ! Sad sam se ponovno registirirao pa ćemo vidjeti :D