PDA

View Full Version : iWeb i tako te stvari

gosinisha
28-01-2006, 09:19
pa evo,novi sam na forumu i zanima me kako ljudi gledaju na iWeb i da li netko ima stranicu napravljenu na njemu around here.ne zanimaju me apple/pc sranja vec nesto konkretnije o pitanju.napravio sam site ali ne radi mi bas kada uploadam. ? mozda sam neke fileove i ja na siteu sprckao.site na mom compu izgleda sasvim ok so where is the prob? any help? inace probao sam i sa adobe go live radit ali mi je previse pro,pa sam se osvrnuo na glupson-web-editore kao iWeb i napravio site u pola sata.inace mi to nije interes,bavim se muzikom.

DarioZg
30-01-2006, 00:05
moze link ili kakav screenshot da se vidi kako izgleda na kompu i kako kada je uploadan,te eventualno neki detalji u cemu je problem, site se raspada, ne vide se slike,... , nisam bas neki strucnjak za mac ali povremeno radim na njemu pa me ovak usput zanima a tko zna, mozda dobijem napad inteligencije pa skuzim problem :D

gosinisha
10-02-2006, 19:42
nema beda,hvala.rijesio sam.ipak je bilo sranje da sam ja obrisao fileove na serveru,pa mi ih je shopcentar vratio.zatim sam jednostavno uploadao site na server.site radi i iweb rastura jednostavnoscu.hvala ipak...