PDA

View Full Version : Kako napraviti login stranicu za mail?

Neo_Neverdie
29-01-2006, 16:31
Pozdrav...

Zakupio sam prostor i domenu na Vasem serveru i trenutno dovrsavam stranicu, ali me zanima kako mogu napraviti stranicu na kojoj se korisnici koji imaju mail na serveru mogu ulogirati na taj mail. trenutno je to jedino moguce kroz cpanel? treba li mi neka druga skripta ili je u necem drugom stvar? Unaprijed hvala...

administrator
29-01-2006, 16:46
login stranica se može raditi kroz php mysql ali trebate poznavati te programske jezike.

pozdrav, SC

Neo_Neverdie
29-01-2006, 19:09
Pozdrav...

Dakle, iako silver paket ima podršku za 100 mail adresa, moram svejedno imati neku posebnu skriptu za login? Putam ovo ne zato što je to problem naći ili napraviti, nego jednostavno ne bih da stavljam svoje skripte za neke malo osjetljive stvari, ako već postoji opcija koja je ponuđena...

administrator
29-01-2006, 19:53
da, upravo tako.

morate imati svoju aplikaciju za login ili neko gotovo rješenje.

pozdrav, SC

kvarner
29-01-2006, 22:39
Koristi www.domena.com/webmail za korisnike. Tamo oni biraju koji će "online softver" koristiti i to je to.

Mozes pogledati na www.hotscripts.com da li ima skripti za to, ali ne mogu reci koliko je to pouzdano :(

Neo_Neverdie
03-02-2006, 12:26
Pozdrav...

Problem je sto je nemoguce logirati se na webmail ako se ide preko www.domena.com/webmail ili na port 2095, jer je bez obzira na ispravno korisnicko ime i poznavanje lozinke za mail, potrebno moci se ulogirati i na cpanel, tj znati user name i pass za cpanel, a to mi je stvarno malo neobicno, jer ne mogu bas staviti na stranicu kao obavijest svim korisnicima kako se mogu logirati na mail jedino ako pozanju pass od cpanel i tu ga staviti... Mislim, ipak :)

Ima li itko neko rijesenje, jer mi se i sa skriptama isto dogadja... Ne ide dalje bez cpanel logina i passa? Hvala unaprijed...

administrator
03-02-2006, 12:30
krivo.

naime ako želite ići na webmail morate upisati puni naziv maila i lozinku od tog maila a ne cpanel username i password.

predlažem da se čujemo telefonski.

pozdrav, SC

kvarner
03-02-2006, 13:26
upisati puni naziv maila i lozinku od tog maila

Da, korisnicko ime za e-mail je korisnik@domena.com, a ne samo korisnik

login korisnik vrijedi samo za tvoj administratorski osnovni mail, a za sve ostale vrijedi puni naziv

Neo_Neverdie
03-02-2006, 22:16
Ne, mislim da se nismo bas razumjeli... Znam da je login puni mail... Upravo je stvar u tome, da kada nije upisan puni mail, onda izbaci gresku, kako i treba... E a kad jest i kad je i password u redu, onda me redirecta na popup prozor logina na cpanel... Na kraju, pogledajte sami... www.bogoslovija-sarajevo.net (http://www.bogoslovija-sarajevo.net) je domena... pokusajte ako hocete... login ++++++++ pass +++++++++++++ - probni mail...

Pozdrav

#####
dodao ADMIN
ovo je STROGO zabranjeno

molimo da javno ne objavljujete lozinke za ulaz.

Ako imate problem molimo Vas da nam direktno napišete na mail i pomoći ćemo Vam

pozdrav, SC

Neo_Neverdie
03-02-2006, 22:25
Ispricavam se... No, dobro, cini se da sad radi normalno, dosao sam do ekrana za izbor mail clienta na normalan nacin... mozda je samo bilo nesto... Ne znam, u svakom slucaju, ok... pozdrav