PDA

View Full Version : Phpbb dvostruki login

Levi
05-03-2006, 13:55
Ovaj problem je već duže prisutan na mojem forumu. Naime da bi se uspješno logiralo potrebno je to učiniti dva puta. Prvi puta se pojavi ime na dnu kao da je korisnik logiran ali ustvari nije. Tek se iz drugog pokušaja uspješno logira.

Isprva sam mislio da je problem zbog toga jer mi nije postavljen subSilver za defaultni skin ili da se radi o bugovitoj verziji, pa sam userima govorio da pobrišu cookiese, ali nije do cookiesa ni pretraživača. Sad imam i najnoviju verziju i problem je još uvijek prisutan kako i kod mene tako i kod ostalih.

Takodjer sam primjetio ako se logira tako da se klikne na privatne poruke pa forum pokaze login formu- tada uspije iz prve. Ili ako se klikne na zadnji post u podforumu za koji treba biti ulogiran da se vidi, pa forum pokaže login formu- tada takodjer se uspješno ulogira iz prve.

Znači ako se logira pomoću standardne forme na dnu foruma ili preko login buttona na vrhu, ne uvijek, ali jako često se treba dva puta logirati.

Nešto sam čuo da bi trebalo postavke u konfiguraciji foruma kod cookiesa mijenjati iz xyz.com u www.xyz.com, ali kako se bojim da nešto ne pobrkam s forumom, molim vas da mi pomagajte.

administrator
05-03-2006, 14:20
molimo Vas da nam na mail dostavite username i password o cpanela zatim nam treba adminstratorski username i pass od foruma, link foruma i opis problema.

pozdrav, SC

Levi
04-04-2006, 18:08
Mislim da sam rješio problem. Naime kod instalacije je forum za domenu uzeo xyz.info umjesto www.xyz.info pa je dolazilo do konflikta sa kukijima.

Promjenio sad domenu na www u konfiguraciji i zasad se cini dobro.

Alfetta007
18-05-2006, 03:51
Riješeno!!!! Hvala...