View Full Version : mp3
:confused: kako iz ''site buildera'' linkati na mp3 , uplodam u inbox sa ftp ,ali ga ne vidim u site builderu samo image fajlove :confused: tako je i sa video clipom,,, netko zna ?
hvala.
administrator
25-05-2006, 23:30
klasičan link tj kako kreirate ostale linkove, samo prvo morate mp3 postaviti u neki folder na webu.
Znači sa ftp programom uplodate u neki direktorij i nakon toga linkate kroz Site Bulider.
Nadam se samo da imate autorska prava za mp3ice jer STROGO zabranjujemo bilo kakvu distribuciju materijala za koju vlasnik sajta nema autorska prava.
Isprika na pitanju ali to nam je obveza.
srdačan pozdrav, SC
administrator
25-05-2006, 23:31
ako nećete uspjeti, pošaljite nam na mail gdje se fajlovi nalaze, username i password cpanel pa ćemo mi napraviti jednu stranicu umjesto Vas.
pozdrav, SC
klasičan link tj kako kreirate ostale linkove, samo prvo morate mp3 postaviti u neki folder na webu.
Znači sa ftp programom uplodate u neki direktorij i nakon toga linkate kroz Site Bulider.
Nadam se samo da imate autorska prava za mp3ice jer STROGO zabranjujemo bilo kakvu distribuciju materijala za koju vlasnik sajta nema autorska prava.
Isprika na pitanju ali to nam je obveza.
srdačan pozdrav, SC
uplodao sam mp3 , ali iz site buildera ne vidim nikakav folder a kamoli fajl...
kroz site builder idu samo jpg,png itd .
sad niti jednu sliku u site builderu ne vidim ,tekst se vidi ,dok na web stranici je sve uredno prikazano...
problem sa glazbenim datotekama , procedura nije baš onakva kako ste opisali..možda je sve trebalo u '''dreamw,.. ili f.page'' radit..
administrator
26-05-2006, 11:08
ako nećete uspjeti, pošaljite nam na mail gdje se fajlovi nalaze, username i password cpanel pa ćemo mi napraviti jednu stranicu umjesto Vas.
pozdrav, SC
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.