PDA

View Full Version : AkoCoomment samovoljan

joso
27-06-2006, 11:04
Joomlaši pomagajte,
akocomment me zeza maskimalno. Nakon što netko upiše komentar, oni postanu nedostupni za sve druge, bio registriran ili ne. Onda opet, bez nekog objašnjenja on se otvori i tako d. Pa hoće, pa neće. Stvarno čudno ponašanje
Neki korisnici mi javljaju da su po nekoliko puta pisali poruku, ali nisu je uspjeli poslati.

Isto se dešava i kad kliknem na link WRITe COMMENT., stranica se samo refreša a ne otvori komentare niti formu. Stavio sam i tweaked verziju, ali ništa.
Ne javlja mi niti kakvu poruku.

jedan mi prijatelj ima mišljenje da je možda problem kod vas, hostera, zbog izmjene nekih PHP modova ili JS blokada. Ja neznam toliko o tome.

administrator
27-06-2006, 12:44
molim Vas link od weba gdje ostavljate kometare da vidimo što je problem.

Ako mogu ostavljati samo korisnici, molim Vas user i pass na naš mail.

pozdrav, SC

administrator
27-06-2006, 12:56
trebalo bi biti uredu.

molim Vas da nam javite i svakako dignite joomlu na novu verziju.

pozdrav, SC

kvarner
28-06-2006, 17:19
Malo kasnim jer duze vrijeme nisam bio online. Samu komponentu nisam nikad koristio ali znam za neke kolege koji su ju koristili na svojim Mambo portalima pa nije bilo nikakvih problema. Jedan od portala je (dok je postojao) bio smjesten kod SC-a, a za ostale ne znam gdje su hostali. Pogledaj da li je ta verzija kompatibilna s verzijom Joomle, jer je moguce da je zbog toga doslo do problema.