PDA

View Full Version : Pohvala!

Positiva
08-11-2006, 23:55
Stvarno moram pohvaliti ekipu Shopcentra. Prvo i osnovno pošteni su pri odrađivanju zadataka, što bi značilo da ne naplaćuju nešto za što je potrebno dvije minute da se obavi. A mogu vrlo lako, jer laici kao ja ne znaju koliko koji rad traje. (mehaničarski trikovi, riknula vam je gefufna pa ajmo 200 eura)

Drugo velika brzina rješavanja problema i odgovaranja na upite. Taj dio je meni osobno najbitniji, da sve ide brzo i efikasno, a Shopcentar je tu besprijekoran.

Treće izuzetna ljubaznost, objašnjavaju tako dugo dok ne skužite, ako treba i u detalje. Pogotovo telefonski, nema otkantavanja i rezanja s telefona.

Vrlo smo zadovoljni i drago nam je da možemo preporučiti tako dobrog hostera.

Nastavite tako i mislim da vam neće biti kraja.
Pozdrav iz Positive

administrator
09-11-2006, 12:21
hvala, da pokažem emocije riječima je malo, zato evo jednog smajlića i veliko hvala što nam svi Vi pružate šansu i povjerenje da hostamo Vaše sajtove.

:) :) :) :)

srdačni pozdravi od ekipe shopa!

CROip.com
14-02-2007, 05:40
Stvarno moram pohvaliti ekipu Shopcentra. Prvo i osnovno pošteni su pri odrađivanju zadataka, što bi značilo da ne naplaćuju nešto za što je potrebno dvije minute da se obavi. A mogu vrlo lako, jer laici kao ja ne znaju koliko koji rad traje. (mehaničarski trikovi, riknula vam je gefufna pa ajmo 200 eura)

Drugo velika brzina rješavanja problema i odgovaranja na upite. Taj dio je meni osobno najbitniji, da sve ide brzo i efikasno, a Shopcentar je tu besprijekoran.

Treće izuzetna ljubaznost, objašnjavaju tako dugo dok ne skužite, ako treba i u detalje. Pogotovo telefonski, nema otkantavanja i rezanja s telefona.

Vrlo smo zadovoljni i drago nam je da možemo preporučiti tako dobrog hostera.

Nastavite tako i mislim da vam neće biti kraja.
Pozdrav iz Positive

Naravno, oni su pravi!

Anton
04-03-2007, 22:00
Svaka čast i sve pohvale i od mene!

WebDoMene
12-03-2007, 17:50
Semper fi od 4. kolovoza 2004 :D

vladimir
17-02-2009, 00:46
ZAHVALJUJUĆI G. RENDULIĆU I EKIPI SHOPCENTRA, mogu uputiti samo riječi POHVALE jer toliku kvalitetu i profesionalnost niti jedna kuća koja se bavi istom djelatnošću ne pruža! :)

Osim toga, najbrži su s mailovima i odgovrima na upite, vjerojatno cijelu noć i dan piju kavu i ne spavaju već dežuraju i dostupni su klijentima!!!

SAMO TAKO DALJE I H V A L A za sve !!!