View Full Version : Cijene trebaju past
TechCentar
20-11-2006, 19:16
Ne želim vam kreirat tržišnu politiku, no cijene i paketi su godinu dana ne promjenjeni... Cijene kod konkurenata su i više nego duplo jeftinije pa se recimo 1GB prostora može dobiti već za 380kn godišnje!!!! Bilo bi ljepo kad bi nam povečali prostor... ja sam spreman i dalje plačati kolko plačam, al prostora nikad na odmet;) Pozdrav
administrator
01-12-2006, 18:59
Večer,
isprika, previdio sam ovaj post ne namjerno.
Znam da ću se ponoviti iz prošlih postova no naše cijene su trenutno relane cijene za HR tržište.
Prvenstveno mislim na kupovinu novih servera, podršku prema korisnicima.
Ono što je bitno napomenuti mi imamo hosting isključivo na DUAL XEON serverima i to zadnje linije su nam 3.2Ghz SCZI diskovi 2 GB RAMA.
Naravno i to je jedan dio cijene jer kada primjetimo opterećenja selimo korisnike na novi server.
Cijene će pasti ali ne mogu reći točno kada.
Razumijem Vaš komentar na ovo i poštujemo isti, naravno.
srdačan pozdrav, Sasa Rendulic
S.H.O.P. CENTAR d.o.o.
Positiva
02-12-2006, 23:04
Naravno kupci bi uvijek niže cijene, a prodavači više. Ništa novo, no ipak mislim da cijene određuje tržište. Uvijek se svako može odlučiti za niske cijene. Recimo osobno sam zadovoljan. Sve radi i sve štima, te se problemi vrlo brzo odrade i srede.
Makar sam u stanju toliko spetljati stvari da bi trebao jednog privatnog Sašu Rendulića da samo radi na mojim stranicama. :D
Cijene su takve kakve jesu i mislim da su dosta realne i nisu pretjerane. Tesko je kroz cijenu gledat samo ponudu prostora/bandwidtha, postoje tu i jos mnoge druge stvari kao sto su support koji bi mnogi u trenutcima kada im je zbilja potreban platili i duplo vecom cijenom, ali do tada o tome ne razmisljaju i ne uracunavaju u cijenu hostinga. Mislim da za svaki imalo ozbiljniji web razlika od 100-200kn godisnje nebi smjela predstavljati nekakav veci problem u slucaju da se moze biti siguran da ce za svaki svoj problem i upit dobit odgovor u najkracem mogucem roku. Citao sam dosta rasprava o "domacim" web hosterima i mogu reci da nisam naisao ni na jedno negativno iskustvo sa shopcentrom dok za ostale sam cuo svega i svacega. Sa nekim tvrtkama sam cak i imao (ne)srecu komunicirati u rjesavanju tudjih problema i mogu samo reci da mi nije jasno za neke kako uopce rade takav posao s obzirom da im ni znanje nije bilo bas na nivou, a neki su se i postavljali kao da su najpametniji iako su bili u krivu. Naravno da se nebi bunio protiv nizih cijena, samo da u tom slucaju ne pada kvaliteta usluge, to mi je ipak na prvom mjestu. Inace da je omjer cijene/kvalitete nepovoljan mislim da se tvrtka shopcentar nebi danas nalazila tu gdje se sada nalazi, a to je sam vrh domacih hosting providera http://www.webhosting.info/webhosts/tophosts/Country/HR
...Tesko je kroz cijenu gledat samo ponudu prostora/bandwidtha, postoje tu i jos mnoge druge stvari kao sto su support koji bi mnogi u trenutcima kada im je zbilja potreban platili i duplo vecom cijenom, ali do tada o tome ne razmisljaju i ne uracunavaju u cijenu hostinga. ...
Dobro, nećemo sada tražiti više cijene.
Definitivno, SC radi dobar posao, često i stvari koje i ne moraju, skidam kapu.
Manje cijene ili promjene paketa, dobro bi došle.
CROip.com
14-04-2007, 18:49
Neki ovdje spominju cijene, ali te cijene NISU bile ništa od onoga koliko ShopCentar pomogne. Stvari koje oni rade neki informatičari bi to skupo naplatili, a oni to rade besplatno.
Tako da uz svu podršku i usluge cijene su bile minimalne, a sad su jo manje!
URLtesting
22-04-2007, 17:56
Cijene shopcentra su kombinacija tehnike i podrške. Smatrati cijene previsokim nama uistinu izgleda neopravdano. Naime kada se uzme u obzir kvaliteta podrške i brzina odziva onda je cijena rekli bi čak i preniska u odnosu na ono što se dobiva. Uspoređujemo ovo i s drugim tvrtkama obzirom da se bavimo web businessom. U svakom slučaju ocijena 5 (odličan) za cijenu kao i ocijena 5 (odličan) za kvalitetu i brzinu usluge.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.