tarasbuljba
11-12-2006, 23:10
Bok, imam jedno pitanje u vezi cron taskova, kad postavim cron task za jedne statse sto zelim koristiti dobivam error, naime cron to sam mora skidat s drugog ftp servera i onda sam cita, ali ja stalno dobivam ovaj error..
Failed loading /usr/local/apache/ioncube<wbr>/ioncube_loader_lin_5.1.so: /usr/local/apache/ioncube<wbr>/ioncube_loader_lin_5.1.so: undefined symbol: zend_unmangle_property_name_ex
Status: 404
X-Powered-By: PHP/5.2.0
Content-type: text/html
No input file specified.
read_config_store open failure on /var/net-snmp/snmpapp.conf
Inace, fali ima irucno skidanje logova sa tog ftp servera i kad preko njega pokrenem istu stvar koju sam u cron napisao sve uspije, a kad radi to cron onda nece, dali je to nesto do mene ili do vas?
Cron task koji pokrecem je
php vsp.php -l q3a-xp -p savestate 1 "ftp://213.19.130.4/q3/213.19.130.4:27960/excessiveplus/games.log"Isto to ide i preko rucnog te onda radi... sifra i password za ftp su u vsp file-u.
Jos jedno pitanje, koji je tocan dir do mog public_html-a?
dali ide home/tutzicom/public_html ili kako?
hvala, pozdrav
Failed loading /usr/local/apache/ioncube<wbr>/ioncube_loader_lin_5.1.so: /usr/local/apache/ioncube<wbr>/ioncube_loader_lin_5.1.so: undefined symbol: zend_unmangle_property_name_ex
Status: 404
X-Powered-By: PHP/5.2.0
Content-type: text/html
No input file specified.
Inace, fali ima irucno skidanje logova sa tog ftp servera i kad preko njega pokrenem istu stvar koju sam u cron napisao sve uspije, a kad radi to cron onda nece, dali je to nesto do mene ili do vas?
Cron task koji pokrecem je
php vsp.php -l q3a-xp -p savestate 1 "ftp://213.19.130.4/q3/213.19.130.4:27960/excessiveplus/games.log"Isto to ide i preko rucnog te onda radi... sifra i password za ftp su u vsp file-u.
Jos jedno pitanje, koji je tocan dir do mog public_html-a?
dali ide home/tutzicom/public_html ili kako?
hvala, pozdrav