View Full Version : Dovodjenje novih klijenata
kao iznimno zadovoljan klijent (ne sjecam se iti jednog downtimea) dosta cesto preporucim vasu shopcentar malim firmama i udrugama kao odlican hosting za dobru cijenu, no shvatio sam da ja time nista ne dobivam :D dakle, predlazem da se uvedu neke pogodnosti za one koji dovode nove klijente, bio to popust, dodatnih mjesec dana hosting, ili vec nesto. osim sto ce se isplatit nama koji se bavimo web stranicama, vama bi trebalo dovuc nesto korisnika, a i dobra je nacin za privuc web designere i web developere. kako god odlucite, nastavit cu preporucati vas ;)
pozdrav,
Tin Matuka
administrator
15-12-2006, 21:56
Večer,
drago nam je da ste zadovoljni.
No moramo biti i mi korektni pa reći da imamo problema i da nam serveri nisu uvijek online no ono najbitnije je da stvarno ulažemo trud da ih što prije osposobimo i da svi servisi rade kako treba.
Što se tiče preporuka, hvala Vam to nam je stvarno drago.
Nemamo sistem nagrađivanja no nudimo uslugu preprodaje hostinga gdje novac ide Vama direktno (ne radimo reklamu sada za ovo).
Umjesto da direktno preporučite neku tvrtku istoj Vi direktno prodate hosting i na taj način ostvarite profit i zaradu.
Više o tome ovdje:
http://www.shopcentar.hr/webhosting/web_hosting_compare_reseller.php
srdačan pozdrav, Sasa R.
znam da nisu uvijek online, jer je to nemoguce izvest, no ja se ne sjecam da je moj site ikad bio down, a ako je bio onda je bio usred noci pa nisam primjetio :) sto se tice reseller paketa, to je preskupo svima koji nemaju pouzdane klijente i dosta novaca za ulozit. jos jedan problem je to sto ako nekome prodaju account, ocekuje se da ce odrzavat taj site, sto ne pase svima koji rade jednokratne poslove, vecina poslova za male tvrtke je takva. i da bi ucinkovito podijelio sav prostor najmanjeg reseller paketa (500MB) trebalo bi barem 20-30 klijenata :D ovako bi sve bilo odvojeno od designera i samostalno, tako da klijenti imaju potpunu kontrolu nad sajtom. treba vidit koliko jos ljudi bi bilo zainteresirano za ovako nesto, pa vidit dal se uopce isplati :)
pozdrav,
Tin Matuka
administrator
16-12-2006, 01:23
možda da napravimo "PACK pakete" npr.
kupite 4 GO paketa i dobijete još dva, tri gratis?
i sl. sa ostalim paketima?
molim komentar i ostalih isto vrijedi i za domene npr.
10 + 1 ili 10 + 2 (kod +domena je malo drugačije imamo maximalno spuštenu cijenu).
pozdrav, Sasa R.
gratis paketi nemaju smisla jer rijetko kome treba vise od 2-3 paketa koje nije tesko sam platit. mislim da bi bolje bilo da se daju bodovi za preporuku (npr. go - 1bod, start - 2 boda,... ili da se prema cijenama odredi broj bodova) i da se ti bodovi mogu mijenjat za npr. extra mysql baze, mail accounte, vise prostora, domenu,... naravno, svaka od ovih stvari bi "kostala" odredjen broj bodova :) tako bi svatko dobio ono mu treba. moglo bi se napravit i "trgovanje" bodovima, ali nisam siguran koliko bi to bila pametno...
pozdrav,
Tin Matuka
WebDoMene
03-01-2007, 22:59
Gle recimo moje iskustvo.
Krenuo sam u ljeto 2004. sa dvije ideje za vlastite web stranice. I imao sam usmenu potvrdu da ce mi jedan posao biti prihvacen. S tim poslom (web stranicama) sam si pokrio godišnji iznos reseller paketa. Tako je krenulo ... Sada održavam preko 40 sajtova i od proljeća 2005. godine imam obrt.
Bitno je imati dobru ideju i puno volje za rad!!! Kreni!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.