PDA

View Full Version : bitdefender

administrator
26-01-2007, 13:42
ukoliko netko ima pitanja i sl. vezano uz antivirus programe i sl. javite nam.

Inače mi u shopu koristimo oko 3 god. BitDefender i nismo imali nikakvih problema.

Više o tome ovdje:
http://www.shopcentar.hr/antivirus/

pozdrav, SC
PS. ako koristite neki drugi program slobodno pišite i o njima, dapače da čujemo Vaša i iskustva.

DarioZg
28-01-2007, 16:32
Evo, s obzirom da je dopusteno napisati i nesto o drugim programima pa da napisem i svoja iskustva.
Trenutno, tj zadnje 2 godine koristim AntiVir koji je za osobnu upotrebu besplatan i nema nikakvih problema oko updatea vezanih uz istekle seriale i slicno. Nisam imao bas nikakvih problema sa virusima s obzirom da je update svakodnevan i detektira sve prije nego sto se i "naseli" na samo racunalo.
Prije sam koristio bitdefender i takodjer nije bilo nikakvih problema, ali sam presao na trenutno besplatno rjesenje s obzirom da vise nisam imao licencu.
Ukratko da napomenem jos da su se kod mnogih ljudi neki razvikani programi poput NOD32, Sophosa i McAffeea pokazali dosta losima i nisu mogli detektirati neke viruse/trojance koje je za razliku od njih Kaspersky bez problema detektirao i uklonio.
Toliko zasada od mene, mozda uskoro bude jos malo detaljnije nekih stvari ;)

administrator
28-01-2007, 17:30
dapače što se antivirsa tiče forum je otvoren za sve.

Samo Vas molimo da bitdefender komentiramo u njegovom topicu a sada otvaramo novi za sve ostale.

Oni koji će biti zastupljeniji otvoriti ćemo njihove topice.

pozdrav, SC

Rugby_Player
19-04-2007, 19:25
Ja sam isto vec par godina na Free BitDefender i radi odlicno. Nikad problema.
Povezes ga s ZA FireWallom i ko beba naravno ako se radi o Windozama.