PDA

View Full Version : Stari forum

administrator
28-09-2005, 14:16
Poštovani korisnici,

stari forum necemo brisati tj. max. cemo ga iskoristiti za neke stare postove.

Forum necemo prebacivati ali ce biti aktivan bar 1god., isti ce biti i zakljucan za registraciju i nove postove.
link je:
www.shopcentar.hr/forum_php_bb (http://www.shopcentar.hr/forum_php_bb)

srdacan pozdrav,
S.H.O.P. CENTAR d.o.o.

kvarner
29-09-2005, 18:19
Lijepo je to sto imamo novi forum, ali zasto ne bi iskoristili bazu starog foruma za ovaj?

1. nema ponovne registracije
2. brdo korisnih informacija na koje se moze jednostavno nadovezati
3. ako budem isao na stari forum imati cu osjecaj da sam trenutno na 10. katu i da idem sve do podruma po neku staru biljeznicu

Misho
29-09-2005, 19:10
Da li samo mene vraca sa starog foruma na novi svaki puta kada pokusam uci u neki pod-forum ?
Novi sam ovdje i bas sam htio pregledati malo stare postove !

administrator
29-09-2005, 19:12
slažem se.
No taj zadatak je isključivo na nama tj. SHOPu.

Slobodno ponovno postavite ovdije upit a mi cemo ili naci odgovor i copy paste sa starog foruma (sa Autorom) i to je to.

s vremenom ce se stanje stabilizirati i forum ce poprimiti kvalitetne informacije.

pozdrav, SC

administrator
29-09-2005, 19:13
Da li samo mene vraca sa starog foruma na novi svaki puta kada pokusam uci u neki pod-forum ?
Novi sam ovdje i bas sam htio pregledati malo stare postove !

to ćemo ispraviti, mogućce je da je ostalo u bazi upisan stari folder tj. direktoriji.

pozdrav, SC

administrator
29-09-2005, 19:18
testirali smo i normalno pretražujemo stari forum.
SC

Davor
29-09-2005, 23:28
Zašto ste napustili stari forum?

administrator
30-09-2005, 14:41
stari forum nije "napušten" tj. nećemo ga brisati.

Sve informacije ce biti prebačene na ovaj forum
(sa nazivima autora + post)

pozdrav, SC

Davor
30-09-2005, 18:33
stari forum nije "napušten" tj. nećemo ga brisati.

Sve informacije ce biti prebačene na ovaj forum
(sa nazivima autora + post)

pozdrav, SC
OK, bit ću precizniji: zašto ste prešli na vBulletin? :)

shopcent
01-10-2005, 00:21
Večer,

prelazak je isključivo radi podrške i standarda. Naveli smo da je phpbb odličan i osobno ga svima preporučam.

Inače što se tiče bulletina vrlo je kompliciran ako se ne poznaje programiranje jer osnovne stvari koje phpbb ima bulletin nema i to nas čak ljuti no ovo je "ulog" na duge staze tj. podrška i neki standardni moduli koji dolaze nam više odgovaraju.

Sa druge strane svjesni smo da je stari forum bio bolji što se tiče informacija i baš radi toga ga nećemo brisati jer su svi dali svoj doprinos na njemu.

Oba foruma imaju prednosti a posebno phpbb koji ima hrpu modula, skinova i sl.

pozdrav, Sasa R.

kvarner
01-10-2005, 11:00
vrlo je kompliciran

hm imao sam ga jedno vrijeme instaliranoga kako bi se upoznao s njim... zahtijeva malo vise vremena od phpbb-a koji je samo klik klik, dok bulletin ima daleko vise mogucnosti ako ga se malo bolje upozna... tjedan dana rada i u malom prstu je :)