xediel
20-11-2005, 15:24
neuspjesno pokusavam instalirati cplinks v1.03 koji potrazuje vezu sa mySQL database - napravio sam novi database i user za doticnu bazu i u konfiguracijskom filu scripte podesio podatke:
hotname: localhost
database username: ...
database pass: ...
...
za user sam stavio priviliges ALL
zatim pokrenem install.php koji bi trebao staviti tablice u bazu ali... dobivam ovaj error
Error selecting database croatia_mnl!
Are you sure it exists?
Are you sure there is a valid database connection?
]
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/croatia/public_html/includes/mysql.php:99) in /home/croatia/public_html/admin/index.php on line 69
Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/croatia/public_html/includes/mysql.php:99) in /home/croatia/public_html/admin/index.php on line 69
ne znam kako bi ovo rijesio.... vec prije sam instaliravo isti taj cplinks bez ikakvih problema... Pomoc ?
hotname: localhost
database username: ...
database pass: ...
...
za user sam stavio priviliges ALL
zatim pokrenem install.php koji bi trebao staviti tablice u bazu ali... dobivam ovaj error
Error selecting database croatia_mnl!
Are you sure it exists?
Are you sure there is a valid database connection?
]
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/croatia/public_html/includes/mysql.php:99) in /home/croatia/public_html/admin/index.php on line 69
Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/croatia/public_html/includes/mysql.php:99) in /home/croatia/public_html/admin/index.php on line 69
ne znam kako bi ovo rijesio.... vec prije sam instaliravo isti taj cplinks bez ikakvih problema... Pomoc ?