PayWay modul za PrestaShop – T-com PayWay Payment GateWay modul PrestaShop

PayWay modul za PrestaShop e-trgovinu

t-com-payway-prestashop-modul

Još jedna tvrtka koja je među prvima ponudila riješenje za naplatu kartica a to je T-COM sa svojom uslugom PayWay.

Testirali smo na SHOP.hr-u T-com PayWay modul,  programsko riješenje i izvedba modula za PrestaShop e-trgovinu je odrađena od tvrtke S.H.O.P. CENTAR D.O.O.

PayWay usluga tvrtke T-COM namjenjena je za internet autorizaciju i naplatu kreditnih i debitnih kartica. PayWay modul koji je pripremljen za PrestaShop web trgovinu radi odlično a sama administracija PayWay usluge u T-COMu također je odrađena jednostavno i kvalitetno.

T-com je pripremio dva modela usluge za Pay Way:

  • Standard – s malim i srednjim brojem transakcija koji uključuje priključnu pristojbu, mjesečnu naknadu i naknadu za autorizaciju po transakciji
  • Active – s velikim brojem transakcija koji uključuje priključnu pristojbu i mjesečnu naknadu s neograničenim brojem autorizacija

Službeni cjenik i sve što je potrebno plačati za uslugu PayWay najbolje da direktno kontaktirate predstavnika T-com-a. Također je dobro znati da ukoliko zakupite modul PayWay-a za PrestaShop putem linka PayWay PrestaShop imate popust na aktivaciju usluge T-com-a PayWay-a čak 50%.

To nikako nemojte zaboraviti napomenuti.

PayWay modul PrestShop (kupovina i cijena modula za Prestashop)

PayWay modul za Prestashop moguće je kupiti direktno preko stranice PayWay PrestaShop modul. Modul je testiran i radi provjeno dobro sa trenutno verzijom PrestShop-a. Cjena modula je 999kn jednokratno i vrijedi za trenutnu verziju PrestaShop dućana.

Author: admin

Volim sve vezno uz web! Ako imate pitanja tu sam!

Share This Post On