WSPay modul za PrestaShop – Webstudio Payment GateWay modul PrestaShop

WSPay modul za PrestaShop e-trgovinu

wspay-prestshop-payment-gateway

Danas smo testirali WSPay Payment Gateway modul, isti je odrađen od tvrtke S.H.O.P. CENTAR D.O.O.

WSPay usluga tvrtke Webstudio namjenjena je za internet autorizaciju i naplatu kreditnih i debitnih kartica. Sam WSPay modul pripremljen je za PrestaShop web trgovinu i moramo priznati iznenadili smo se brzinom rada samog modula i jednostavnočću WSPay administracije od tvrtke Webstudio (administracija Payment gateway sučelje). Zanimljivo je da je ekipa iz tvrtke Webstudio dobro pripremila i samu ponudu za naše tržište i to tako da imaju u ponudi dva paketa

Prvi paket koji je namjenjen tvrtkama i obrtima a koji žele imati naplatu kreditnim karticama je:

  • WSPay™ sustav, cijena korištenja 2.380,00 kn godišnje, bez obzira na broj i volumen transakcija

Drugi paket koji je posebno zanmljiv privatnim iznajmljivačima apartmana i sl. je:

  • Cijena WSPayAPP paketa je 238,00 kn + PDV godišnje + 5,00 kn (sa uračunatim PDV-om) za svaku autoriziranu transakciju.

WSPay modul PrestShop (kupovina i cijena modula za Prestashop)

WSPay modul za Prestashop moguće je kupiti direktno preko stranice WSPay PrestaShop modul. Modul je testiran i radi provjeno dobro sa trenutno verzijom PrestShop-a. Cjena modula je 999kn jednokratno i vrijedi za trenutnu verziju PrestaShop dućana.

Zanimljiva je i ponuda koju smo uočili na stranici SHOP.hr a to je EU TAX modul za PrestShop. Naime taj modul omogućuje vlasniku e-trgovine koji ima sjedište bilokojoj u državi EU da tvrtki iz druge države EU automatikom ukloni prilikom narudžbe sve poreze na kompletnu narudžbu.

 

Author: admin

Volim sve vezno uz web! Ako imate pitanja tu sam!

Share This Post On