Kako izbrisati gmail i korisnički račun na Googleu?

Kako izbrisati gmail i korisnički račun na Googleu?

Kako-izbrisati-gmail-i-korisnicki-racun-na-Googleu

Kako ste ga kreirali isto tako gmail možete i izbrisati. Pokazati ćemo vam kako izbrisati gmail i korisnički račun na Googleu u nekoliko koraka. Isto kao i gmail registracija ovaj postupak je brz i jednostavan. Ako se odlučite izbrisati svoj gmail imajte na umu da time brišete sve aktivnosti koje ste do sada koristili putem Google proizvoda. Vaša vlastita email adresa kao i svi Google proizvodi biti će trajno nepovratni. Svi podaci koje ste dijelili putem Bloggera, video zapisi na Youtube-u, te slike na Google+ biti će izbrisane.

Prijavite se u korisnički račun vašeg maila. Usredotočite se na gornji desni kut gdje se nalazi vaša gmail adresa. Kliknite na padajući izbornik i odaberite link „Račun“.

 kako-izbrisati-gmail-i-korisnicki-racun-na-googleu

Ući ćete u gmail postavke korisničkog računa. Ovdje možete izraditi svoj Google+ profil, promijeniti jezik sučelja, izmijeniti zaporku kao i svoje ime i prezime. Vaš račun može biti deaktiviran od strane Googlea u slučaju kršenja pravila ili nekog drugog problema. Ako ste se ikada pitali što se događa sa vašim slikama i ostalim podacima nakon deaktivacije korisničkog računa neka vas to ne brine.

Na dnu stranice nalazi se opcija pod nazivom „upravljanje računom“.

Google vam dozvoljava da zadržite nadzor nad svojim računom i nakon deaktivacije. Kliknite na prvi link „Saznajte više i idite na postavljanje“. Tamo konfigurirajte postavke u slučaju neželjenog gubitka Google računa. Spasite svoje slike i ostale podatke na vrijeme.

  brisanje-gmail-korisnickog-racuna

Drugi link je „Zatvorite račun i izbrišite sve usluge i podatke povezane s njime“.

Klikom na link, otvoriti će se nova stranica. Ovdje završavate brisanje gmaila i korisničkog računa na Googleu. Prije nego kliknete na link „uklonite Google korisnički račun“ pažljivo pročitajte informacije napisane na stranici. Stavite kvačicu na sve aktivne usluge, unesite trenutnu zaporku, potvrdite suglasnost da se slažete sa svime što je Google napisao i uklonite svoj račun.

 uklonite-google-korisnički-racunAko želite saznati dodatne informacije o tome kako izbrisati gmail i korisnički račun na Googleu, možete upisati sljedeće termine u tražilicu: brisanje gmaila, kako izbrisati gmail, brisanje Google računa, kako izbrisati korisnički račun na Googleu, brisanje Google korisničkog račun

Author: admin

Volim sve vezno uz web! Ako imate pitanja tu sam!

Share This Post On