|
|||||||
| Registracija... | Upute - FAQ | Popis korisnika foruma | Social Groups | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi sve forume pročitanim |
| BitDefender antivirus programi Podrška za BitDefender antivirus programe |
![]() |
|
|
Teme alati | Pretraži ovu Temu | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
ukoliko netko ima pitanja i sl. vezano uz antivirus programe i sl. javite nam.
Inače mi u shopu koristimo oko 3 god. BitDefender i nismo imali nikakvih problema. Više o tome ovdje: http://www.shopcentar.hr/antivirus/ pozdrav, SC PS. ako koristite neki drugi program slobodno pišite i o njima, dapače da čujemo Vaša i iskustva.
|
||||
|
||||
|
Evo, s obzirom da je dopusteno napisati i nesto o drugim programima pa da napisem i svoja iskustva.
Trenutno, tj zadnje 2 godine koristim AntiVir koji je za osobnu upotrebu besplatan i nema nikakvih problema oko updatea vezanih uz istekle seriale i slicno. Nisam imao bas nikakvih problema sa virusima s obzirom da je update svakodnevan i detektira sve prije nego sto se i "naseli" na samo racunalo. Prije sam koristio bitdefender i takodjer nije bilo nikakvih problema, ali sam presao na trenutno besplatno rjesenje s obzirom da vise nisam imao licencu. Ukratko da napomenem jos da su se kod mnogih ljudi neki razvikani programi poput NOD32, Sophosa i McAffeea pokazali dosta losima i nisu mogli detektirati neke viruse/trojance koje je za razliku od njih Kaspersky bez problema detektirao i uklonio. Toliko zasada od mene, mozda uskoro bude jos malo detaljnije nekih stvari
|
|
|
||||
|
||||
|
dapače što se antivirsa tiče forum je otvoren za sve.
Samo Vas molimo da bitdefender komentiramo u njegovom topicu a sada otvaramo novi za sve ostale. Oni koji će biti zastupljeniji otvoriti ćemo njihove topice. pozdrav, SC
|
|||
|
|||
|
Ja sam isto vec par godina na Free BitDefender i radi odlicno. Nikad problema.
Povezes ga s ZA FireWallom i ko beba naravno ako se radi o Windozama.
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Teme alati | Pretraži ovu Temu |
| Display Modes | |
|
|