|
|||||||
| Registracija... | Upute - FAQ | Popis korisnika foruma | Social Groups | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi sve forume pročitanim |
| Cgi, Perl, Python skripte Cgi, Perl, Python skripte ... |
![]() |
|
|
Teme alati | Pretraži ovu Temu | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Molim za pomoc.
Pokusavam instalirati cgi mail. Na internetu je jedan klasican template, koji je takodjer na vasem hostu. Dali sam ispravno napravio kodu. 1. template.txt koda From: [email] To: mojmail@gmail.com ;ovdje sam samo dodao svoj mail Subject: questions three What is your name? [yourname] What is your quest? [quest] What is your favourite colour? [colour] 2. html coda, F. METHOD="POST" A="http://www.mojadomena.com/public_html/cgi-bin/cgimail/template.txt"> Your name: INPUT NAME="yourname"> Your quest: INPUT NAME="quest"> Your favourite colour: INPUT NAME="colour"> INPUT TYPE="submit" value="send mail"> F. Izbacio sam znakove < da se prikaze koda dali je path ispravan, te mozete li mi korigirati kode da rade. Hvala Last edited by denestry; 15-06-2007 at 00:37. |
|
|
||||
|
||||
|
Večer,
molim Vas da nam na mail dostavite link kontkat forme, username i pass od cpanela kako bi mogli točno vidjeti gdje je greška. (nikako ne dostaviti ove podatke javno na forum). Prije toga molimo Vas da pokušate sami sa ovim uputama u sljedećem našem postu. pozdrav, SC
______________________________ web hosting i registracija domena www.shopcentar.hr .mobi .com .eu .net .biz .info .org .tv .in .cc .ws .cn .com.hr .eu.com Last edited by administrator; 20-06-2007 at 21:43. |
|
|
||||
|
||||
|
Kako kreirati form mail stranicu?
Obavezno prije same instalacije prijavite se u Vaš cPanel i kliknite na: ikonu CGI Center i zatim na link CGI EMail, nakon toga možete krenuti sa instalacijom prema sljedećim uputama: 1. potrebno je kreirati form html stranicu sa sljedećim kodom PHP Code:
From: Vasa@email.adresa To: Vasa@email.adresa Subject: kontakt forma - upit Email: [email] Ime: [ime] Prezime: [prezime] Poruka: [poruka] Napomene: - bitno je da zamijenite "Vasa@email.adresa" sa pravom email adresom, također je potrebno zamijeniti "VasaDomena.hr" sa nazivom Vaše domene - obje datoteke moraju biti smještene u www direktoriju - naziv prve datoteke nije bitan (form html stranica) - naziv tempalate-a mora biti cgi_mail_template.txt jer smo ga tako nazvali u ACTION linku. Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nam se obratite S.H.O.P. CENTAR d.o.o.
______________________________ web hosting i registracija domena www.shopcentar.hr .mobi .com .eu .net .biz .info .org .tv .in .cc .ws .cn .com.hr .eu.com Last edited by administrator; 20-06-2007 at 21:44. |
|
|
||||
|
||||
|
doodatak nova polja
- ako želite dodavati nova polja potrebno ih je uključiti u obje stranice npr. ako želite dodati Adresu tada je potrebno uključiti i ovaj kod: (taj kod dodajete u form html stranicu) - zatim je potrebno dodati i u template cgi_mail_template.txt stranicu sljedeće: Adresa: [adresa] pozdrav, SC
|
|||
|
|||
|
Hvala vam na vasoj asistenci, uspjesno sam rijesio probleme vezane uz CGI mail i google sitemap.xml. Sve je OK, sa time da sam mail rijesio u PHP-u, posto sam tu na domacem terenu.
Odlican support, brzi odgovori. pozdrav i hvala Demi |
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Teme alati | Pretraži ovu Temu |
| Display Modes | |
|
|