|
|||||||
| Registracija... | Upute - FAQ | Popis korisnika foruma | Social Groups | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi sve forume pročitanim |
| htaccess kako ga iskoristiti, zašto i sl. htaccess kako ga iskoristiti, zašto i sl. |
![]() |
|
|
Teme alati | Pretraži ovu Temu | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Pozdrav svima
Pokusavan koristit url rewrite metodu, u htaccess iman ovo: Options +FollowSymLinks RewriteEngine On RewriteRule ^([a-zA-Z0-9_-]+)$ test.php?lang=$1 [R=301,L] Znaci zelin da kad upisen www.domena.com/en dobijen prepisan sadrzaj sa www.domena.com/test.php?lang=en Trenutno to ne radi pa me zanima da li netko zna neku drugu, bolju metodu. Inace, na citavom sajtu cu koristit url rewrite, a ovo je samo jedan od najosnovnijih primjera. Unaprid zafaljujen! PS Molio bi administratora da pogleda sta je sa sinj.com.hr nesto san cacka oko htaccessa i sad mi se ne otvara sajt. Pozdrav! |
|
|
||||
|
||||
|
ovo je ispravno rješenje Vašeg problema i sada sve radi...
Code:
Options +FollowSymLinks RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^([a-z]+)$ /test.php?lang=$1 [L] pozdrav, SC
|
|||
|
|||
|
Ako u .htaccess upisem ovo:
Options +FollowSymLinks RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^([a-zA-Z0-9_-]+)$ gogi/index.php?lang=$1 onda mi www.domena.com/gogi/VRIJEDNOST radi ispravno ako upisem ovo Ako u .htaccess upisem ovo: Options +FollowSymLinks RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^([a-zA-Z0-9_-]+)/([a-zA-Z0-9_-]+)$ gogi/index.php?lang=$1&izbornik=$2 onda mi www.domena.com/gogi/VRIJEDNOST1/VRIJEDNOST2 radi ali ne radi css. Moze li ko pomoc? Fala unaprid! |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Quote:
| Teme alati | Pretraži ovu Temu |
| Display Modes | |
|
|