|
|||||||
| Registracija... | Upute - FAQ | Popis korisnika foruma | Social Groups | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi sve forume pročitanim |
| Prijedlozi i kritike Imate li prijedlog ili primjedbe... |
![]() |
|
|
Teme alati | Pretraži ovu Temu | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Stvarno moram pohvaliti ekipu Shopcentra. Prvo i osnovno pošteni su pri odrađivanju zadataka, što bi značilo da ne naplaćuju nešto za što je potrebno dvije minute da se obavi. A mogu vrlo lako, jer laici kao ja ne znaju koliko koji rad traje. (mehaničarski trikovi, riknula vam je gefufna pa ajmo 200 eura)
Drugo velika brzina rješavanja problema i odgovaranja na upite. Taj dio je meni osobno najbitniji, da sve ide brzo i efikasno, a Shopcentar je tu besprijekoran. Treće izuzetna ljubaznost, objašnjavaju tako dugo dok ne skužite, ako treba i u detalje. Pogotovo telefonski, nema otkantavanja i rezanja s telefona. Vrlo smo zadovoljni i drago nam je da možemo preporučiti tako dobrog hostera. Nastavite tako i mislim da vam neće biti kraja. Pozdrav iz Positive |
|
|
||||
|
||||
|
hvala, da pokažem emocije riječima je malo, zato evo jednog smajlića i veliko hvala što nam svi Vi pružate šansu i povjerenje da hostamo Vaše sajtove.
srdačni pozdravi od ekipe shopa!
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
Svaka čast i sve pohvale i od mene!
|
|
|
||||
|
||||
|
Semper fi od 4. kolovoza 2004
|
|
|
||||
|
||||
|
ZAHVALJUJUĆI G. RENDULIĆU I EKIPI SHOPCENTRA, mogu uputiti samo riječi POHVALE jer toliku kvalitetu i profesionalnost niti jedna kuća koja se bavi istom djelatnošću ne pruža!
![]() Osim toga, najbrži su s mailovima i odgovrima na upite, vjerojatno cijelu noć i dan piju kavu i ne spavaju već dežuraju i dostupni su klijentima!!! SAMO TAKO DALJE I H V A L A za sve !!! |
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Teme alati | Pretraži ovu Temu |
| Display Modes | |
|
|